KingaÜdvözlöm a benned is ott ragyogó Istennőt és Istenséget, akik szeretkezésük által teremtik a világot, s újjáteremtenek minket minden pillanatban: Téged, Engem és Minden Létezőt!

Szeretettel várlak Téged egyéni, páros és csoportos programjaimra, gyakorlásokra és masszázsaimra, ahol teljesen belelazulhatsz önmagadba, s hullámozhatsz saját teremtő erőd tengerén.

Az általam megnyilvánuló szertartásokat átjárja a több, mint 2 évtizedes mindennapos tantrikus és jógikus szellemi gyakorlás, az állandó önfejlesztés, a keleti masszázstechnikák, energiagyakorlatok és gondolkodásmódok rendszeres tanulmányozása, az elvégzett tanfolyamok, s minden tapasztalás, ami az energiarendszer harmonizálására és a spirituális fejlődésre törekszik.

20 evesen találkoztam először a tantrával, es azóta életem részévé váltak meditációi, technikái. Masszírozni mindig is szerettem, a tudatos érintés, - ahogy a tudatos mozgások is-, életem állandó szerelmetes elemei. Szakrális szeretkezéssel és a szexuális energiák helyes mederbe terelésével is fiatalkorom óta dolgozom taoista gyógyító szerelem, táncok, művészetek, valamint a tantra- jóga módszereivel, és küldetésemnek érzem segíteni legjobb tudásom szerint azokat, akiknek elakadásuk van és segítséget kérnek. 

Ha szeretnél mélyebben belemerülni a tantra spirituális szellemiségébe vagy jógikus gyakorlataiba, ha meg szeretnéd ismerni önmagad, ha az energetikai rendszeredet szeretnéd helyre tenni vagy magmegtartást, multiorgazmusos technikákat, esetleg masszázst, érintést, intimitáshoz vagy mindennapi életedhez való spirituális vagy tudatosabb hozzáállást tanulnál -akár egyedül, akár pároddal-, okleveles jóga-, tánc- és tao csikung oktatóként, életmódtanácsadóként és masszőrként valamint tapasztalataim és tanulmányaim alapján talán tudok neked valamit segíteni  saját bölcsességed forrásának keresésében.

www.tamaskinga.hu

Masszázsaim

Masszázsaim során nemcsak lágy érintésekkel dolgozom, de minden mozdulatom a meditációból építkezik, és tele van a legnagyobb szeretettel irántad, amivel figyelek minden rezdülésedre. Ezeket fontosnak tartom az oktatások során is átadni, s azt a varázslatot megmutatni, amivel mindenki rendelkezik.

Megtanulhatsz befogadóvá és mégis kiáradóvá, tudatossá válni, és használni gyógyító erődet saját magad és mások boldogítására. Megtanulhatod magadat átadni és ha akarod, akkor egyben irányítani. Egyszerre tudsz jelen lenni az erőben, és egyszerre tudsz lágyan folydogálni. Érintéseim által biztonságos támpontokat tudok adni ezen az úton. A masszázs előtt beszélgetünk, s ha szeretnél tovább haladni, további vagy házi gyakorlatokat is kaphatsz testi, energetikai és szellemi szinteken.

Tantra masszázs

A tantra masszázzsal önmagunkhoz kerülünk közelebb, a lelkünk felé utazunk lassan, fokozatosan. Áramlunk az érzéseinkkel, amik csobogó patakként tovavisznek oda, ahol a völgyek összetalálkoznak. A tantra masszázs során és után is ezért lehetnek furcsa érzések, vagy olyan változások, amiket nem biztos, hogy rögtön megértesz. Hagyj magadnak időt és teret a feldolgozásra, mert ilyenkor a lélek dolgozik, az energia pedig utat talált és elkezd teremteni, s gyógyítani...

Pároddal is szeretettel várlak!

Energiagyakorlatok

Ha komolyabban belemerülnél a belső alkimiai folyamatokba,  és szeretnél magad  is alkalmazni  harmonizáló módszereket, akkor taoista vagy jógikus/ tantrikus technikákat tudok neked mutatni egyénre szabottan akár személyes, akár online találkozók formájában. Amennyiben elakadásaid vannak, azokat veled közösen felmérve terápiás jelleggel adok házi feladatokat.

Masszázsoktatások

Szeretettel mutatom meg és mondom el a gyógyító energiával történő örömet adó masszázsok és érintések lényegét és kivitelezési módját kezdőknek és haladóknak egyaránt. Lehetőséged van egy egyszerű pár perces fej vagy talpmasszázshoz útmutatókat kapni, amit alkalmazhatsz a mindennapokban, de tanulhatsz energetikai tantrikus masszázst vagy akár hálószobába való kényeztető masszázst is helyes módokon. Megtanítom annak a titkait, hogyan tudsz igazán jól és kellemesen érinteni.

Szakrális és Gyógyító Szer-Elem

Ha szeretnéd megélni pároddal a szent testi Szer-Elem hosszantartó, magasra röpítő és szellemileg is mélyen egyesítő  meditációit és gyakorlatait, esetleg nem csak kontrolált, de áramlásban megélhető magmegtartást vagy késleltetést is tanulnál vagy tanulnátok közösen, szívesen megtanítom az ezeket elősegítő módszereket és szertartásokat, amiket otthon tudtok alkalmazni. A gyönyöröknek rengeteg színe és formája van, amiket a tudatunk fejlesztésével egyre jobban megtanulhatunk érzékelni mind testi, mind energetikai vagy akár szellemi szinteken.

Bejelentkezés

Előzetes bejelentkezéssel tudunk időpontot egyeztetni. Ha bármi kérdésed van, szívesen válaszolok. Ha nem vagyok elérhető, később visszahívlak, vagy tudsz később próbálkozni.

Namaste!

Tamás Kinga
+36 70 26 56 656

"... Elringatlak, mint a békés tenger, mint az illatos szellő, a nap melege, és a hold selymessége ... Kezeim közt biztonságban lovagolhatsz vágyaid hullámain, tudatosan tapasztalhatod meg végtelen erődet, miközben elméd csendjének zenéjet hallgatod... Meghajlok előtted is, ahogy a Mindenség előtt, mert te is egy tükre vagy a Végtelen Szerelemnek!" (Tamás Kinga)