Roland

Roland vagyok, gyógymasszőr, táncoktató, és 2009 óta Tantra masszőr. Szeretettel várlak különböző masszázsaimra Kecskeméten és Budapesten.

Tantra masszázs

Hölgyeknek szóló tantra masszázsom során megtapasztalhatod istennői minőségedet, a finom érzéki érintések harmóniáját, az energiák áramlását, a blokkok és a gátlások oldását. Nálam egy olyan léleksimogató masszázst kapsz, ami segít megnyílni, befogadóvá válni, ami megnyitja a szívcsakrádat, és összekapcsol a Mindenséggel, az Egységgel!

Barátságos, meghitt környezetben várlak, halk zenével, finom illatokkal, hangulati- és gyertyafénnyel.

Amikor megérkezel, egy rövid ráhangolódással, szertartással kezdünk, majd a masszázs során a teremtő szexuális energiával foglalkozunk. Természetesen lehet kérni az intim területek (jóni) masszázsát is!

RITMIK masszázs

Gyermekkorom óta foglalkozom tánccal, amit nagyon szeretek beépíteni a masszázsomba a szeretet ritmusára hangolva. A RITMIK masszázs egy különleges zenés-táncos, ritmusos masszázs, ötvözve a frissítő-lazító gyógyító masszázsomat a zene ritmusára! A RITMIK masszázs egyórás időtartalmú.

Tantrikus Kleopátra masszázs

Kleopátra masszázs csomag: A "tejben-vajban" való kényeztetés!

Köztudott, hogy Kleopátra nagy gondot fordított teste rendszeres ápolására, kényeztetésére. Melynek egyik része a híres szamár tejes fürdőzés volt. A mézes masszázst pedig sokfelé használják az ősidőktől kezdve napjainkig szerte a világban, mert a méz méregteleníti, táplálja és hidratálja a bőrt, a testet. A fürdő és a masszázs relaxáló hatású, ellazítja a testet és a lelket.

A Kleopátra masszázs csomagom tartalmaz egy "tejben-vajban" fürdőt és egy "kényeztető tantrikus" masszázst.

A Kleopátra masszázs menetéről: Amikor megérkezel hozzám egy rövid beszélgetés után, illóolajos-tejes fürdetésben lesz részed. Már a fürdőben elkezdődik királynői kényeztetésed, mivel egy puha fürdőkesztyűvel finoman átmasszírozom a teljes tested. A vízben az általad választott illóolaj és növényi/normál tej lesz. Majd folytatjuk a kényeztetést a Kleopátra szobában masszázssal. A masszázs egy rövid egymásra hangolódással, egy szertartással kezdődik. Masszázsom során megtapasztalhatod a finom érzéki érintések harmóniáját, az energiák áramlását, a blokkok és a gátlások oldását. Nálam egy olyan léleksimogató masszázst kapsz ami segít megnyílni, befogadóvá válni, ami megnyitja a szív csakrádat és összekapcsol a Mindenséggel, az Egységgel! Ezen a masszázson minden Rólad szól, hogy igazán úgy érezd magad, mint egy királynő!

A masszázs melegolajos-mézzel-, vagy rózsaolajjal kérhető.

A fürdő és a masszázs barátságos, meghitt környezetben, halk zenével, finom illatokkal, hangulati- és gyertyafénynél történik. A masszázs során a teremtő szexuális energiával foglalkozunk. Természetesen lehet kérni intim területek (jóni) masszázsát is! A Kleopátra masszázs egy tipikusan kényeztető masszázs. Kleopátra nem véletlenül volt híres bőre szépségéről és az "örök" fiatalságáról.

Egyéb masszázsaim

  • Gyógymasszázs
  • Négykezes masszázs
  • Páros masszázs (pároknak)

Tantra masszázs oktatás

Tantra masszázst és jóni/lingam masszázst oktatok is, akár egyénileg vagy párban! Persze, ha csoportba jönnétek szívesebben, arra is van mód a Tantra Szentély csoportos programjain.

Bejelentkezés: +36 30 99 87 315