Masszázsainkról

Tantra masszázs

"A Tantra masszázs egy olyan varázslatos szertartás, ahol a meditatív érintések által összekapcsoljuk testet, lelket és a szellemet. A speciális, tudatosan felépített érintések arra szolgálnak, hogy megnyissák az energiacsatornákat saját teremtő erőink számára, amik ha megtalálják helyes útjukat, gyógyító erővel tudnak feltölteni. Ez az út felfelé halad, a szív felé és a kreativitás felé... Erre irányul a tantra masszázs.

Egyaránt dolgozunk finomenergiával, és ahol blokk van, akár mélyebb fizikai nyomásokkal, de mindenképp egy gyönyörteljes hullámzásban érezheted magad a szeretet tengerében ringatózva. A tantra masszázst sok éves gyakorlás során lehet elsajátítani megfelelően, és kellő spirituális tudás szükséges hozzá, valamint a tantrikus szellemiségben való jártasság.

A tantra masszőr tisztában van az energetikai folyamatokkal, és saját magát is tisztán próbálja tartani energetikailag, hogy stabil, mégis áramló tudjon lenni. Egyaránt figyel kifelé és befelé, s önátadásban van a legmagasabb rendű szellemi tudatosság felé, mert így tud igaz csatornájává lenni az univerzum végtelen szeretetének, ami gyógyít és boldoggá tesz nem csak testi, hanem minden szinten. A tantra masszázs során hatalmas elfogadással és tisztelettel bánunk egymással, és meglátjuk a másikban a lelket, a csodát, s ettől lesz lélekteli és csodálatos."  (Tamás Kinga)

(Ez a masszázstípus mindannyiunknál elérhető)

Jóni és lingam masszázs

"A jóni és a lingam szó a teremtés szentségét fejezi ki szanszkritül, valamint a teremtő szervekhez való alázatos és tiszteletteljes hozzáállásra is utal. A jóni és lingam masszázsban a nemi szerveket közvetlenül is érintjük és/ vagy masszírozzuk nagyon meditatív, lassan felépített és tiszteletteljes módon a teremtő erő szentségét látva bennük. Olyan speciális módszereket használunk, ami a szervekre kiható gyógyításon és kellemes érzeteken túl a szexuális energiát felfelé is tudja áramoltatni az egész testbe, és akár azon is túlra, hogy ki tudjon nyílni a szív szeretete és tudat bölcsessége.

Az akupresszúrás pontokon végighaladva és az energiacsatornákon át az egész testre kiható folyamatot tudsz megélni, ahol nemcsak a teremtő és gyönyörtadó szerveidet tudod egy más minőségben megtapasztalni, hanem felfedezheted, hogy milyen talán még nem tapasztalt lehetőségeket rejt még a szexuális energiákkal való munka.

A jóni és lingam masszázs által megélheted női vagy férfi minőséged, fejlesztheted szexualitásodat, blokkokat oldhatsz, segít magabiztosabbá és nyitottabbá válni, sőt segítheti a minőségi intim kapcsolataidat is. Megérezheted a multiorgazmusossá válást és a magmegtartás képességét és módszereit is, vagy akár csak élvezheted az elvárásoktól mentes kényeztetést. "(Tamás Kinga)

(Ez a masszázstípus mindannyiunknál elérhető)

Kundalini masszázs

A gerinc melletti energiapályákat nyitva a felhalmozódott blokkokat mélyebb nyomásokkal oldjuk, ami megtisztítja az utat az alsó részekben tárolt energia tiszta felemelkedésének.

 A Kundalini Masszázs az egész testet nagyfokú nyugalommal tölti el, és segítségével a teremtő erőnket a mindennapi életünkben harmonikusabban tudjuk használni.

 (Ez a masszázstípus csak Kingánál elérhető)

Aromaterápiás masszázs

Természetes bázis- és aromaolajokkal kényeztetünk, amik mélyrehatóan segítik az ellazulást vagy azt a folyamatot, amire éppen szükséged van.

(Ez a masszázstípus mindannyiunknál elérhető)

Energia-harmonizáló masszázsok

Visszajuttat minket a saját egészséges energiaáramlásunkhoz, miközben a keleti masszázstechnikákkal a test energiapályáit megnyitjuk és harmonizáljuk. Ruhában és olajosan is történhet, nyomásokkal és simításokkal végezzük.

(Ez a masszázstípus Kingánál és Rolandnál elérhető)

Mélynyomós masszázsok és gyógymasszázs

Mélyre hatoló, erőteljes nyomásokkal dolgozunk az izmokon és az akupresszúrás pontokon. Érdemes kombinálni energetikai masszázzsal.

(Ez a masszázstípus Kingánál és Rolandnál elérhető)

Ritmik masszázs 

A RITMIK masszázs egy különleges zenés-táncos, ritmusos masszázs, ötvözve a frissítő-lazító gyógyító masszázsomat a zene ritmusára. A RITMIK masszázs egyórás időtartalmú.

(Ez a masszázstípus csak Rolandnál elérhető)

Négykezes, többkezes, páros és szinkron masszázsok 

Amikor többen masszírozunk, akkor annyira kitágulnak az érzetek, hogy szinte megszűnik a tér és egy új dimenzió nyílik meg számodra.

Ha a pároddal együtt élvezitek a masszázst, ahol mindkettőtöket másvalaki kényeztet, akkor egyszerre kerülhettek hasonló eksztatikus állapotba, amit ha hazavisztek magatokkal, otthon is kibontakoztathatjátok.

Jöhettek úgy is, hogy egy tapasztalt masszőz/masszőr vezeti a történéseket és azt párod követi, így a párod kezének érintését is élvezheted a négykezes masszázsban

(Ez a masszázstípus mindannyiunknál elérhető, választható női vagy férfi masszőrökkel egyaránt)


Masszázs oktatások

Szeretettel várunk partnereddel vagy egyénileg (modellt biztosítunk) masszázsoktatásainkra !

(Ez a masszázstípus Kingánál és Rolandnál elérhető)